Advies

Bode garden begrijpt dat u wellicht uw tuin zelf aan wilt leggen. Misschien om hiermee de kosten van een hovenier te besparen of omdat u het zelf gewoon kunt of wilt doen.

advies Om te voorkomen dat u achteraf over bepaalde dingen misschien minder tevreden bent of er gewoonweg niet aan heeft gedacht om het op een bepaalde manier te doen, zou Bode Garden u graag van advies voorzien. Voorbeelden van zulke aandachtspunten zijn de zichtlijnen, de bestrating, het plaatsen van bomen, de beplantingskeuze en het kiezen van de juiste erfafscheiding. Voor een starttarief van 50 euro* kunt u rekenen op professionele hulp bij het beoordelen van uw tuintekening of op aanvullend tuinadvies.

Het lijkt misschien een beetje overbodig en prijzig, maar bedenkt u zich eens in welke verhouding dit staat tot de werkelijke kosten van een te renoveren of nieuw aan te leggen tuin. Het is niet de bedoeling om onze stempel op uw tuin te drukken, maar om u van gedegen advies en van handige en praktische tips te voorzien.

*vraag naar de voorwaarden.