Tuinonderhoud

Bode Garden vindt het belangrijk dat de schoonheid van uw tuin wordt behouden. Om dit te kunnen realiseren is het belangrijk om de beplanting regelmatig te snoeien en de bestrating te behandelen tegen algen.

Hierdoor wordt voorkomen dat de beplanting te groot wordt en niet meer in de goede verhoudingen voor uw tuin groeit en de mooie kleur van uw bestrating verloren gaat. Minimaal 1 snoeibeurt in het voorjaar of najaar heeft uw tuin zeker nodig. Daarnaast kunnen wij de snoeibeurten door alle seizoenen heen, zoals het snoeien van hagen, heesters en vaste planten, voor u verzorgen.

Ook het bijhouden van uw gazon is erg belangrijk om te voorkomen dat er overmatig mos en onkruid in uw gazon groeit. Om ervoor te zorgen dat het gras bij de buren niet groener lijkt en de schoonheid van uw gazon verloren gaat, is het verstandig om uw gazon eens per jaar te laten verticuteren en eventueel bij te zaaien. Daarnaast is het regelmatig bemesten van uw gazon zeer belangrijk. Deze werkzaamheden, alsmede het maaien van uw gazon, doen wij graag voor u. Tevens kan het wekelijks of maandelijks bijhouden van de beplanting (o.a. schoffelen, rozen knippen en planten opbinden) en/of het bijhouden van uw grindpad door ons worden verzorgd.